In het meest gezellige plaatsje van de Costa Blanca en het beste sub tropische micro klimaat van Europa ¨Albir Playa¨, ligt dit geweldige 3 kamer appartement RoSol Albir Playa.

Midden in het centrum aan de gezellige hoofdstraat en nog geen 700 meter van het strand. Het appartement is geheel gerenoveerd van binnen en dus splinter nieuw. Ruime gezellige woonkamer, met 2 balkons, 2 slaapkamers met heerlijke bedden, 2 badkamers, een uitgebreide keuken waar alle benodigdheden te vinden zijn wat u thuis ook heeft.

Restaurants, bars, supermarkten en de zondagse markt, alles op loopafstand. De bushalte en de zondagmarkt is op 30 meter afstand van het appartement RoSol Albir Playa. Het appartement is voorzien van goede WiFi in het hele appartement en satelliet TV met alle internationale zenders en nog veel meer. Dit alles in HD kwaliteit op een groot flatscreen scherm.

Het is een waar genoegen om met uw drankje te genieten op het balkon met een fantastisch uitzicht, en de sfeer van Albir te proeven. Het dorp dat in de zomer en ook in de winter leeft. Het grote zwembad met prachtige tuin is voor u, als u even geen zin in het strand heeft, echt een luxe. Kindvriendelijk en een echt vakantiegevoel.